pondělí 29. června 2009

Toto je obrázek z úvodní části 2. dílu komiksu 130. Po dokončení úvodu, v němž vidíme nějaký letící stroj, jsem však seznal, že s tím nejsem příliš spokojen a budu to tedy překreslovat. Nicméně na letící stroj se můžete těšit i tak, tento prvek zůstane pro úvodní část zachován a okolo něj a především okolo jeho pilota se bude točit celá titulková pasáž.

neděle 28. června 2009


Co jsem se teda rozhodl, tak že v komiksu, jehož pracovní název nyní je 130: Hodný, zlý a ošklivý (a je druhým dílem Odysey) by mělo být víc dětí....přece jen aby ten svět působit trošku uvěřitelněji, nemůžou být všude jen dospělí lidé. Víc dětí, víc žen a rozhodně víc tlouštíků (nejmíň 3). Bez tlouštíků se správné pouštní město neobejde....a tím tentokrát po Falas Diru bude opravdu živá metropole Ozon city....časem přidám nějaké nákresy.

sobota 27. června 2009


No a teda aby to nějak začalo, tak nadhodím něco ze svého skicáku...časem sem budu házet nějaký skici z připravovaného komiksu, případně sdělovat nějaké informace o jeho výrobě. Zatím si můžete koupit v knihkupectví první díl s názvem 130: Odysea, já už pomaličku pracuju na dalším. Tady na obrázku je jedna moje kamarádka.
No páni, já si pořídil vlastní blog. No nic, půjdu do vany přemýšlet nad kvantovou fyzikou a nechat ze sebe opadat to nadšení.